luni, 10 mai 2010

Petrecerea artelor contemporane - The Silver Church


aaaMiercuri, 12 mai 2010 începând de la ora 20:00, la The Silver Church, Asociaţia pentru Promovarea Artelor Contemporane organizează prima petrecere exclusiv pentru artiştii şi oamenii de cultură din România. Tema primei ediţii: „Apetenţa pentru firesc”.
aaaLa petrecere vor fi prezenţi peste 400 de artişti şi oameni de cultură, fie că sunt actori sau regizori, artişti plastici sau critici, redactori la publicaţiile cu profil cultural, curatori sau manageri de artă, bloggeri care scriu despre cărţi, filme sau literatură, poeţi şi scriitori, muzicieni sau arhitecţi. Acestor tineri creativi, activi şi implicaţi şi în general tuturor celor care încearcă să menţină societatea românească pe linia de plutire a firescului le este dedicat conceptul Petrecerii Artelor Contemporane.
aaaConcertează trupa Grimus iar atmosfera va fi întreţinută de DJ Gojira care va prelungi seara de miercuri până spre dimineaţa de joi. Şi pentru că artele nu se rezumă la muzică, mai pregătim şi alte surprize, Mădălina Roşca va ilustra conceptul “Apetenţa pentru Firesc” prin intermediul a 4 scurt metraje, iar ApPAC va pune la cale un happening artistic ce va consta într-un puzzle interactiv. Pe tot parcursul petrecerii şi după, participanţii sunt invitaţi să se implice online în proiectul “Despre firesc”.

aaaBiletele au fost puse în vânzare într-o serie limitată şi sunt disponibile prin reţeaua Bilet.ro la preţul de 25 de lei înaintea evenimentului şi 35 de lei în seara petrecerii, la intrarea în club.

The Silver Church
Adresa: Calea Plevnei nr.61, sector 1
Telefon: 0723 - 37.90.26
E-mail: office@tscarena.ro
www.tscarena.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu