marți, 11 mai 2010

K1 Party - Club Princess


Legendele K1 si campionii galelor Local Kombat vin in club « Princess » , joi, 13 mai, dupa ora 23 pentru a sarbatorii finala "Se cauta un greu", unde cei 8 finalisti dau cu pumnul pentru un contract in Local Kombat.

Evenimentul va fi deschis de o « gala » incendiara cu cele mai « bataioase » fete! Echipa « shock team » , celebrele « Ring Girls », fetele care ii conduc in ring pe Ghita, Sora, Morosanu si care le-au fost alaturi la fiecare lupta, in confruntarile internationale vin acum sa incinga atmosfera intr-o prezentare inedita a celebrelor echipamente din galele Lokal Kombat, in frunte cu Bianca Dragusanu.

De la show nu vor lipsi vedetele Morosanu, Iftimoaie si Zmarandescu, dar nici starurile din K-1: Ray Sefo, Alexey Ignashov, Erol Zimmermann si Mighty Mo, invitati speciali ai petrecerii, dupa ce il vor alege pe viitorul star "Local Kombat", care s-ar putea bate cu Iftimoaie, Zmarandescu sau Catinas.

Dupa defilarea actualelor « Ring Girls », Cei patru "grei" vor compune juriul care va selecta frumusetile ce vor deschide rundele meciurilor de la marea gala "World Grand Prix Bucharest", pentru care promotorul Eduard Irimia va oferi douazeci de inviatii fanilor sporturilor de contact prezenti in clubul bucurestean.

Intrare cu carnetul de student pana la ora 23:00. Fetele au intrarea libera.

Club Princess
Str. Ghercu Constantin nr 24, Complex Regie
Telefon: 0720-535-383
E-mail: princess_princessclub@yahoo.com
www.princessclub.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu